Fazilet Hanım ve Kızları 22. yeni bölüm fragmanında Ece'den şok hareket!

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 22. yeni bölüm fragmanında Eceden şok hareket
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 22:32

Fazilet Hanım ve Kızları 22. yen bölüm fragmanı son bölümün ardından ekrana geldi. Kızlarının her zaman zengin bir kocayla evlenmesinden yana olan Fazilet Hanım, bu kez ayağını taşa vurmuştur. Bunu fark eden Ece ise bu durumu kullanmaktan hiç çekinmemiş ve kendisini para için bu duruma getiren annesine bir miktar para vermiştir. Fazilet Hanım ve Kızları 22. yeni bölüm fragmanında durum bununla da ibaret kalmayacaktır. İşte, yeni bölüm fragmanında ekrana gelen olaylar

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Sinan’ın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hazan için, Sinan’ın suçlamalarının altından kalkmak kolay değildi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan’ın Kerime için uydurduğu mazaret, günlerdir şüphenin pençesinde kıvranan Sinan’ı uç bir noktaya getirirken Yağız, Hazan’ın gazete haberleriyle ilgili yalan söylediğinden emindir. 

Haberin Devamı

Sinan’ın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hazan için, Sinan’ın suçlamalarının altından kalkmak kolay değildir. Hazan, Yağız’ın tüm gerçeği söyle baskısına rağmen, iki kardeş için de söylediklerinin arkasında durmak zorundadır. Diğer yanda Ece’yi Yasin’le birlikte yakalayan Fazilet, bu tuhaf buluşmanın Hazım’ın kulağına gitmesiyle kızının evliliğini korumak için kolları sıvarken, Yasemin’in hedefinde olduğunun farkında bile değildir. Sinan, Yağız ve Hazan arasında tansiyon yükselirken, Sinan’ın ağır suçlamaları Hazan’ı yeni bir yol ayrımına sokar. Gururu ve kalbi kırılan Hazan’ın can acısı ve öfkeyle attığı adım sadece Sinan için değil Yağız için de büyük şok olacaktır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hazan, Kerime’den aklının almadığı sırrı öğrenirken, Fazilet ve Ece’nin büyük sırrı ise Yağız’ın ellerindedir ve Egemen kardeşlerin Ece’nin yalanıyla zaman kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Büyük yüzleşme Fazilet ve Ece için yıkıcı olur. Hazan’ın Egemen’lerle iş birliği yapması Fazilet ve Ece’ye bir darbe daha vururken Hazan, gerçeğin peşindedir. Yasin ve Selin’in de yalıya çağrılmasıyla olaylar çığırından çıkar. Çaresizlik Fazilet’in elini kolunu bağlarken, işlerin hızla çirkinleşmesi Hazan’ı annesi ve kardeşine karşı zor durumda bırakır. Fazilet ve Ece için yolun sonu gözükürken yalıya düşen bomba olayların seyrini kökünden değiştirir. Diğer yanda, Sinan ve Yağız arasındaki üstü kapalı Hazan gerilimi artık Hazan’ın kayıtsız kalamayacağı bir hal alırken iki kardeşle ilgili bildiği sır, Hazan’ı aklının ucundan bile geçmeyen bir yol ayrımına götürür. Hazan’ın kararı üçlü arasındaki dengeleri geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!