Farah Zeynep Abdullah: Nostaljiye düşkün değilim

Güncelleme Tarihi:

Farah Zeynep Abdullah: Nostaljiye düşkün değilim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2023 14:07

Farah Zeynep Abdullah, “Bihter” filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 1920’li yıllarda geçen filmde ‘Bihter’i canlandıran oyuncu, “Nostaljiye düşkün biri değilim. Eskinin gereksiz yüceltildiği ortamlardan kaçınırım” diyor.

Haberin Devamı

HALİD Ziya Uşaklıgil’in “Aşk-ı Memnu” eserinden uyarlanan “Bihter” filminde başrolü üstlenen Farah Zeynep Abdullah, InStyle Türkiye dergisine verdiği röportajda projenin yapım sürecine de katkıda bulunduğunu söyledi:

“Bulunduğum projelerde istisnalar hariç artık yapım tarafında da olmak istiyordum. Timur Savcı ve Cemal Okan bunu sonuna kadar desteklediler. Associate Producer başlığı altında ‘Bihter’in tüm yaratıcı süreçlerine katkı sağlamak beni ayrıca heyecanlandırdı.”

HANDE İLE OYNAMAK ÇOK EĞLENCELİYDİ

Rol arkadaşlarından da bahseden oyuncu, “Fırtınalı anne kız ilişkisini Hande Ataizi ile oynamak çok eğlenceliydi. Boran Kuzum çok gerçek bir Behlül portreledi. Ebru Özkan karikatüre kaçması kolay olan Matmazel karakterini öyle incelikle işledi ki, buna şahit olmak zevkliydi. Osman Sonant ile çalışmak rahatlatıcıydı. Helin Kandemir ise izlemeye doyulmayacak bir Nihal inşa etti” dedi.

Haberin Devamı

Birçok dönem işinde rol alan Abdullah, “Kendini yakın hissettiğin bir dönem var mı” sorusuna şu yanıtı verdi:

“60’ları, 70’leri, 80’leri iyi biliyorum ve sevdiğim tarafları da çok. Ama ben bulunduğum döneme yakın hissediyorum. Teknolojiyi, tıptaki gelişmişliği, YouTube’u falan seviyorum. Nostaljiye düşkün biri değilim. Eskiyi yüceltmem ve eskinin gereksiz yüceltildiği ortamlardan kaçınırım.”

Farah Zeynep Abdullah: Nostaljiye düşkün değilim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!