Evlat Kokusu son bölümün ardından yeni fragman yayımlandı

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu son bölümün ardından yeni fragman yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 13:16

Evlat Kokusu'nun dün akşam yayımlanan son bölüm finalinde Zümrüt ile Aslan'ın tartışmasına tanıklık eden Ela, Çınar ile ilgili gerçeği öğrendi. Soru işaretiyle biten son bölümün hemen ardından Evlat Kokusu yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Ela, duyduklarını kardeşi Çınar'a anlatacak mı? Velayet davasını kim kazanacak? İşte, Evlat Kokusu yeni fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü dizinin takipçilerinin adeta nefeslerini kesti. Gerek güçlü oyuncu kadrosu gerekse duygu yüklü senaryo örgüsüyle dikkat çeken dizinin bu akşam yayımlanan son bölümünde Çınar'ı kaybetmemek için tüm imkanları kullanan Zümrüt, Zeyno'ya çok ciddi bir teklif sundu. Son bölümde Zümrüt ile Aslan'ın tartışmasına tanıklık eden Ela ise şaşkınlığını gizleyemedi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Evlat Kokusu yeni bölümde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ela, anne ve babası tartışırken duyduklarıyla şok olur. Çınar'ın öz kardeşi olmadığını öğrenen Ela, üzüntüsünü gizleyemez ve ondan ayrılma korkusuyla üzüntüye boğulur. Zeyno ise Çınar'ı geri alabilmek için yasal işlemleri başlatır. Akbaş ailesine velayet davası açarak oğluna sahip olmak için bekleyiş içerisindedir. Akbaş ailesindeki sallantılar ise bu süreci hızlandırarak Çınar'ın velayetini Zeyno'ya vermek için işe yarayacaktır. Aslan ve Cevahir arasındaki sürtüşme bunun için bir yol olacak mı?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeyno'nun Çınar'ın annesi olduğu öğrenilmesiyle Aslan artık her şeyi kabullenir. Çınar ile beraber yaşamaya başlayan Zeyno'nun varlığından hoşnut olmayanlar vardır. Fakat Aslan bunun hakkı olduğunu belirterek kesin tavrını belli eder. Zümrüt ile Aslan'ın tartışmasına tanıklık eden Ela ise şaşkınlığını gizleyemez. Zümrüt ise Çınar'ı kaybetmemek için tüm imkanlarını kullanmaya kararlıdır. Zeyno'ya maddi anlamda çok ciddi bir teklif sunar. 

Zeyno ise evladını geri alabilmek için yasal yolları kullanmak için avukatlarla görüşmeye başlar. Fakat Akbaş ailesine karşı bu konuda şansı çok zordur.

DİZİNİN KONUSU

Amsterdam’da bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışan Zeyno, hayatında ilk kez âşık olduğu adamdan hamile kalır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi  için yaptığı planlardan habersizdir. 

Haberin Devamı

Zeyno’nun bir anlık öfkesi, onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur.

Akbaş Ailesi ise enerji sektöründe Türkiye’nin en önde gelen ismidir. Ailenin kendi içinde yaşadığı iktidar kavgaları dışında, aile fertlerinin eşleriyle ve çocuklarıyla yaşadığı sıkıntılar Akbaş’ların hayatını daha da zorlaştırır.

Evlat Kokusu, büyük hayalinin altında ezilen gencecik masum bir kızdan, cesur, savaşçı ve acımasız bir genç kadına dönüşen Zeyno’nun hikayesidir.

Evlat Kokusu, vicdanı ve mecburiyetleri arasında kalan, aşka dair umutlarını çoktan kaybetmiş Aslan’ın bir günde değişen hayatının ve kendisiyle savaşının hikayesidir.

Haberin Devamı

Evlat Kokusu, çaresizliğin sürüklediği bir günahın sonucu, dünyanın en zor seçimine zorlanan Zümrüt’ün, büyük sırrının gölgesinde iktidar için her şeye meydan okuyan Hünkar’ın, hayatını, kimseye aldırmadan hevesleriyle yöneten Cevahir’in, ‘bir gün mutlaka’ diyerek gün sayan Seher’in, hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesidir.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!