Evlat Kokusu dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü adeta şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümü adeta şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 23:52

Evlat Kokusu dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine şaşırtıcı dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarının gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çeken dizisi Evlat Kokusu'nun yeni bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. Son bölümde Akbaşlar’ı karşısına alan Zeyno’ya karşı, gizli eller devreye girdi. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırdı. Heyecan dolu son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Evlat Kokusu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dizisi bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyicilerin adeta nefeslerini tuttu. Hemen hemen herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizi Evlat Kokusu'nda soluksuz izlenen anlar yer aldı. Son bölümde Cevahir’le, Iraklılar’la yaptığı anlaşma nedeniyle karşı karşıya gelen Serdar, yukarıdan gelen bir emir ile saf değiştirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı aranmaya başladı. Peki, Evlat Kokusu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Çınar’ın doğum günü partisi, patlayan silah sesi ile birlikte kana bulanır. Tetikçinin kurşunu, Çınar’ı korumak için hamle yapan Zeyno’ya isabet eder. Aslan, tüm ailesini tehlikeye atan bu saldırının hesabını sormak üzere harekete geçer. Zeyno’nun velayet davasını üstlenen Av. Leyla, şoke edici bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Akbaşlar’ı karşısına alan Zeyno’ya karşı, gizli eller çoktan devreye girmiştir. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırır.  Cevahir’le, Iraklılar’la yaptığı anlaşma nedeniyle karşı karşıya gelen Serdar, yukarıdan gelen bir emir ile saf değiştirir. Artık Aslan ve Hünkar’ın karşısında, Cevahir’in yanındadır Serdar. Güçler dengesindeki bu değişiklik Akbaşlar kadar, Zeyno’yu da etkileyecektir. Öte yandan, Aslan’la aralarında sorunlar yaşayan Zümrüt de önemli bir karar alır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır. Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Cemre de babası Cevahir ile ilgili acı veren bir gerçeği öğrenir. Serdar tarafından, Iraklılar ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesi için baskı gören Cevahir harekete geçer ancak karşı tarafın hiç böyle bir niyeti yoktur.  

Haberin Devamı

Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. İçeride ise çok daha büyük bir felaketin yaşanmasına dakikalar vardır. 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!