Evlat Kokusu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:32

Evlat Kokusu dizisi dün akşam yine duygu yüklü bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Çınar'ın doğum günü için hazırlıkların yapıldığı son bölüm finalinde Zeyno'nun evine giden Aslan büyük bir şok yaşadı. Dizinin takipçilerinin gözü şimdi Evlat Kokusu dizisinin yeni fragmanında! Peki, Evlat Kokusu dizisinin yeni fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine izleyenlerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranları tarafından yeni uyarlanan dizi Evlat Kokusu başladığı günden itibaren izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ise yine şoke eden dakikalar yer aldı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretiydi. Peki, Evlat Kokusu son bölümünün ardından 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır. Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Cemre de babası Cevahir ile ilgili acı veren bir gerçeği öğrenir. Serdar tarafından, Iraklılar ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesi için baskı gören Cevahir harekete geçer ancak karşı tarafın hiç böyle bir niyeti yoktur. 

Haberin Devamı

Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. İçeride ise çok daha büyük bir felaketin yaşanmasına dakikalar vardır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çınar’ın, kendi hastalığına çare olsun diye öz annesinden koparıldığını öğrenen Ela şoktadır. Ela’yı ağlarken bulan Çınar, sebebini sorar. Herkes soluğunu tutmuş, Ela’nın yanıtını beklemektedir. Akbaşlar’ın tehdidi karşısında Zeyno’nun davasını üstlenen Av. Leyla, ilk iş olarak Çınar’ı almak için velayet davası açar. Çınar’ın kaçırılmasında Cevahir’in parmağı olduğunu öğrenen Aslan, çılgına döner. İki kardeşin büyük yüzleşmesi ailedeki tüm dengeleri değiştirir. Aslan ile ilişkisini düzeltmek isteyen Zümrüt onunla baş başa yemeğe çıkar. Tam her şey yoluna giriyor derken, Hünkar’ dan gelen bir telefonla dünyaları başlarına yıkılır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!