Evlat Kokusu son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı meraklandırdı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 10:41

Evlat Kokusu’nun dün ekrana gelen bölümünde oğluna kavuştuğunu düşünen Zeyno, finalde kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Evlat Kokusu’nun 3. bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayımlandı. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan Zeyno, ölümle yaşam arasındaki tarafını seçme konusunda kararsız bir dönem geçiriyor. İşte, Evlat Kokusu yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Evlat Kokusu dün akşam duygusal ve heyecan yüklü sahneleriyle ekrana geldi. Bir tarafta yıllarca evladına hasret kalmış Zeyno, diğer tarafta kaybettiği oğlunun acısını başka birisinin çocuğu ile dindirmiş Zümrüt…  Zeyno, onu yeniden kaybetmemek için elinden geleni yaparken;  onu öz annesi kadar seven Zümrüt, yaşadığı acıyla kahroldu. Evlat Kokusu'nun yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Yıllar sonra evladına kavuşan Zeyno, yeniden demir parmaklıkların arkasına gönderiliyor. Peki, yıllar sonra kavuştuğu oğluna yeniden kavuşan Zeyno ne yapacak? Evlat Kokusu 22 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! 

Haberin Devamı

EVLAT KOKUSU 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Evlat Kokusu’nun 3. bölümünde Zeyno, Aslan'dan kaçarak çıkmaz bir yola girer. Tüm yaşanmışlıklarını unutmasına çözüm olacak bir yol bulduğunu düşünerek artık ölmek ister ve kendini boşluğa bırakmaya kararlıdır. Ama Aslan tüm bunların boşa olduğunu düşünerek onun hayata tutunmasına yardımcı olur.  Lakin Zeyno'yu zor anlar beklemeye devam eder. Zümrüt tüm imkanlarını kullanarak resmi görevlileri devreye sokar. Aslan ne kadar dil dökse de Zeyno polisler tarafından yakalanır. Nezarette bir süre mahsur kalan Zeyno sonunda özgür düşündüğü ama içinde hapis yaşadığı yaşama tekrar döner. Zeyno'nun tavrı konusunda sessiz kalması gerektiğini düşünen Cevahir, fiziki tehdit etme yoluna başvurur. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akbaşların masasına oturan Zeyno’nun “Oğlum bu evde ve ben onu almaya geldim” sözleri masada soğuk rüzgarlar estirir ve Zeyno evden ayrılır. Herkes şok olmuştur. Evde çok büyük bir karışıklık yaşanırken, Çınar’ın yatağında olmadığı fark edilir. Çınar nerededir ve ortadan kaybolmasına evden kim yardım etmiştir? Çınar, bir bilinmeze doğru yola çıkarken, Ela’nın sağlığı ise hızla kötüye gider. Ela’nın kurtulması için, Çınar’ın bir an önce bulunması ve hastaneye Ela’nın yanına getirilmesi gerekmektedir. Zaman daralırken, Zeyno ise izini kaybettirmiştir.

EVLAT KOKUSU TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!