Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Meryem öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza Meryem öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2019 11:12

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yeni bölümü ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde Meryem karakterinin döneceği tanıtım fragmanlarında yer aldı. Ancak dizinin son sahnesinde Meryem karakterinin öldüğü anlaşıldı. Merak uyandıran bölümün ardından izleyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Meryem neden öldü? sorusunun cevabını merak etmeye başladı. İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü dizi de yaşanan olayların yanı sıra farklı bir konu ile de merak uyandırdı. Dizinin sevilen karakterlerinden Meryem karakterinin diziye geri döneceği bir kaç bölümdür konuşulsa da somut bir sahne ekranlara gelmemişti. Yeni bölüm fragmanında ise Meryem karakterinin geri döndüğü görüldü. Ancak Meryem karakterinin öldüğü ilerleyen saatlerde ortaya çıktı. İşte, son bölümle ilgili detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde Meryem karakterinin döneceği izleyenleri heyecanlandırdı. Kısa süreli merakın ardından Meryem'in öldüğü ortaya çıktı. 

BAKMADAN GEÇME!