Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 09:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi mi sorusu izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylar

Haberin Devamı

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlık içinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

Haberin Devamı

Boran, Bico'ların tuzağına düştükten sonra intikam almak için Tufan'ın kızı Demet'in peşine düşer.. Dizinin 157.bölüm final sahnesinde yurt dışına çıkmak üzere yola çıkan Demet'i yakalayan Boran'ın ne yapacağı merak konusu.. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi.. Dizinin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak

 

BAKMADAN GEÇME!