Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 08:03

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı sorusu dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Eylül ayında yeni başlayacak sezon ile birlikte geçtiğimiz sezon izlenen dizilerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Özel tanıtım ile ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü Eylül ayında başlayacak. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 72. bölümünün ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından merak konusu olmuş, henüz kesin bir tarih duyurulmamıştı. Dizinin Eylül ayında yeni yayın dönemine merhaba diyeceği gelen haberler arasında. Şuana kadar net bir tarih verilmemiş olmasına rağmen geçtiğimiz ay yayınlanan özel tanıtımda dizinin Eylül ayında başlayacağı duyuruldu 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde başrol karakterlerinden Hızır Çakırbeyli, geçmişe dair tüm hesaplarını görmüş ve artık işleri bırakma kararı almıştı. Aile üyeleri kararı şaşkınlık ile karşılarken, kimse o na mani olamamış ve Hızır istediği yaşamak için Karadeniz'e yol almıştı..

İzleyiciler dizinin yeni sezon tarihinin ne zaman olduğunu merak ederken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. sezonun başlayacağı tarih belli oldu. Dizi yeni sezonuna Eylül ayında merhaba diyecek. 

Haberin Devamı

Hey gidi Karadeniz

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin üçüncü sezon bölümleri için Karadeniz’de kamera karşısına geçti.

İki oyuncunun bu fotoğrafını senarist Bahadır Özdener “Hey gidi Karadeniz” notuyla sosyal medyada yayınladı.

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor İlk fragman yayınlandı

DİZİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!