Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 17:30

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle yine heyecan yüklü sahneleri ekrana taşıdı. Her hafta nefes kesen sahneleriyle büyük bir ses getiren dizinin son bölümüne Suzi ve Esra’nın karşılaştığı anlar damga vurdu. Olaylı final sahnesi ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merak konusu oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri ile ekrana kilitlerken yayın tarihinden önce yayınlanan fragmanlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Salı günlerine damga vuran dizinin son bölümünde kadroya sonradan dahil olan Suzi’nin hamleleri nefesleri tutulmasına sebep olmuştu. Finale ise Esra ve Suzi’nin karşılaştığı anlar damga vurmuştu. Yeni bölümde en çok merak edilen konu Esra ve Suzi'nin karşılaşmasının ardından İlyas’ın ne yapacağı. Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler büyük bir merakla  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her hafta başka bir sürprizle izleyicilerinin karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özer'i öldürülmesi masadaki dengeleri değiştirdi. Özer'in ortağı Ercüment devreye girdi. Ercüment Özer'in ölümünün ardından masada kendine yer istedi ve masanın gelirini ortak olmayı talep etti. Ancak bu isteğinin geri çevrilmesi yeni bir krize neden oldu. Ercüment, kendine yapılan yanlışı kolay kolay kabul etmeye niyeti olmayan CIA'in yeni silahı oldu. Bu sürpriz gelişmeye rağmen Hızır'ın gözünü korkutmak öyle kolay olmadı. Lider olarak masaya kurulan tuzaklara karşılık vermekte geç kalmadı. Huzur kaçırmak isteyenlere inat birlik beraberlik mesajı vermek adına organize ettikleri gecede adeta düşman çatlattı. Öte yandan Esra'nın yaptığı yanlışı bir türlü hazmedemeyen İlyas depresyondaydı. Evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunalttı. Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı seviyordu. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düştü Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz bekliyordu.

BAKMADAN GEÇME!