Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hain Özer çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hain Özer çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 07:44

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümünde şoke eden sürprizler dün akşam arka arkaya yaşandı. Meryem Uzerli'nin Suzi karakteri ile giriş yaptığı dizide ilk hamlesi ses getirdi. Herkesin peşinde olduğu Özkan, Suzi'nin kurşunlarına hedef oldu. Ardından gerçekleşen masa toplantısında ise Hızır, Özkan'ı hain olmakla suçlayıp onu masada öldürdü.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde başka neler yaşandı? yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi mi? İşte tüm detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam ekranlara gelen son bölümü ile hareketli sahnelere imza attı. Yeni bölüm fragmanlarında yayınlanan ve merakla beklenen sürpriz oyuncu Meryem Uzerli, 'Suzi' olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a giriş yaptı.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte diziyle alakalı tüm detaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hain Özer çıktı

Suzi'nin ilk icraatı Özkan'ı öldürmek oldu. Özkan karakterine hayat veren Arif Pişkin son bölümde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etti.

Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde hain Özer çıktı

Dizinin sevilen karakterlerinden Özer'i canlandıran Hakan Karahan, dün akşam yayınlanan son bölümde diziye veda etti. Özer'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılmasının ardından Oktay Kaynarca Instagram hesabından bu notu paylaştı..

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

Haberin Devamı

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynadığı diziye Suzi rolüyle katılan Meryem Uzerli’nin sahneleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanının en çok dikkat çeken anları oldu. Özellikle fragmanında son saniyelerindeki “Senin için geldim.” Sözü büyük bir merak uyandırdı. Peki, Meryem Uzerli’nin hayat vereceği Suzi, dizideki dengeleri nasıl değiştirecek? Hızır ve oğlu arasındaki ilginç diyalogda neler yaşanıyor? İşte, İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne ve yeni bölüm özeti...Entrika dozu yüksek sahneleriyle dikkat çekmeye devam eden dizinin yeni bölüm fragmanında en az Suzi’nin sahneleri kadar dikkat çeken bir sahne daha vardı. Hızır, oğlu Hızır Ali ile ilginç bir konuşma yapıyor. Oğlunun çapkınlık sorusuna şakalaşarak cevap veren Hızır, “Biraz evvel otele çok güzel, fıstık gibi bir sarışın hatun girdi. Gördün mü?” sözleriyle cevap veriyor. Hızır’ın bahsettiği sarışın hatunun Rus ajan Suzi’nin taa kendisi olduğunu düşünen dizi takipçileri, Hızır ve Suzi arasında sürpriz olayların yaşanacağının sinyalini veriyor. 

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!