Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni sezon için heyecanlı bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı EDHO yeni sezon için heyecanlı bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2020 19:38

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tarihi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelen EDHO geçtiğimiz sezon heyecanlı bir bölümle ekranlara kısa süreliğine ara vermişti. Dizilerin başlamasının ardından gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tarihine çevrildi. EDHO dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığını öğrenmek isteyenler kanalın yayın akışını sorguluyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman? İşte, EDHO yeni sezonuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri heyecanla yeni sezonu beklemeye başladılar. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Turgay Tanülkü, Engin Benli, Emir Benderlioğlu, Sevinç Kıranlı gibi isimlerin bulunduğu dizinin sezon finali yapmasının ardından gözler yeni sezona çevrildi. İşte ATV yayın akışı ve detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu için heyecan giderek artıyor. EDHO dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin sezon finali yapmasının ardından gözler yeni sezon bölümlerine çevrildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın resmi Instagram hesabı üzerinden oyuncuların videoları yayımlandı. Dizinin oyuncuları yeni bölümlerin yakında başlayacağını duyurdular, ancak net bir tarih vermediler.

EDHO BU AKŞAM VAR MI, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın resmi Instagram hesabı üzerinden oyuncuların videoları yayımlandı. Dizinin oyuncuları yeni bölümlerin yakında başlayacağını duyurdular, ancak net bir tarih vermediler.

Dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, ‘Az kaldı…’ notunu düştü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor, yeni bölüm bu akşam var mı EDHO yeni sezon için heyecanlı bekleyiş

22 EYLÜL ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Ser

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

20:00 Şans Kapıyı Çalınca

23:35 Hesaplaşma

03:00 Kırgın Çiçekler

05:30 Bir Zamanlar Çukurova

BAKMADAN GEÇME!