Doya Doya Moda’da kimler elendi? İşte 22 Ocak Doya Doya Moda'nın bu haftaki birincileri

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda’da kimler elendi İşte 22 Ocak Doya Doya Modanın bu haftaki birincileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2021 22:15

Doya Doya Moda’da kim elendi sorusu son bölümde yanıtını buldu. Jüri üyeliğini Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert'in üstlendiği programda en son format değişikliğine gidilmiş ve erkek yarışmacılar da dahil olmuştu. Erkek yarışmacıların da yarıştığı Doya Doya Moda’da haftanın verilen puanları belli oldu. Haftanın birincileri kadınlarda Rabia, olurken erkeklerde Emre oldu. Peki, Doya Doya Moda’da kimler elendi? İşte, Doya Doya Moda'dan elenen isimler

Haberin Devamı

Hafta içi her gün yayımlanan ve moda severlerin merakla takip ettiği büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'da haftanın finali geride kaldı. Doya Doya Moda'da yarışmacılar, yarışmanın 300. günü galasına katılma konseptine uygun giyinerek jürinin karşısına çıktı. Haftanın finalinde yarışmacılar, 10 puan üzerinden değerlendirildi, gün sonunda hem haftanın birincileri hem de Doya Doya Doya Moda'dan elenen isimler belli oldu.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda’da bu haftanın birincisi kadınlarda Rabia, erkeklerde ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi Emre oldu. Hırs yaptığını söyleyen Rabia, 6'ncı kolyesini aldı. Böylece en yüksek kolyesine sahip olan yarışmacılardan biri arasına girdi. "Ben bu evde şampiyon olacağım, cevabımı podyumda veriyorum" dedi. Kolyeyi 1 puanla kaçıran Özde ise üzgün olduğunu dile getirdi. 

KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Bu hafta eleme potasına Emre ve Mehmet kaldı. Ancak finalde 6 kişi yarışan erkekler arasında eleme olmadı. Kadınlarda eleme potasına ise Aysu ve Bahar kaldı. Doya Doya Moda'dan elenen isim Aysu oldu. 

BAKMADAN GEÇME!