Doya Doya Moda Betül kimdir? Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Doya Doya Moda Betül kimdir Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2020 13:46

Doya Doya Moda yarışmacıları arasında yer alan Betül Böçkün renkli karakteri ile sevilen isimler arasında yer alıyor. TV 8’de ekrana gelen yarışmanın iddialı isimlerinden olan Böçkün, 24 yaşında ve aslan Bingöllü. İşte Doya Doya Moda Betül’ün hayatı ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Doya Doya Moda Betül kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. TV 8’de hafta içi her gün ekrana gelen Doya Doya Moda’nın iddialı yarışmacıları arasında Betül Böçkün’de yer alıyor. Böçkün’ün yarışmaya ilk katıldığı zamanlarda çocuğunu kaybettiğini açıklaması izleyicileri çok duygulandırmıştı. İşte Doya Doya Moda Betül ile ilgili bilgiler…

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR?

24 yaşında olan Betül Böçkün, aslen Bingöllü. Doya Doya Moda'da kendi saçını ve makyajını kendi yapan sevilen yarışmacı kuaförlük yapıyor.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.

2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü anlattı.

Haberin Devamı

Doya Doya Moda Betül kimdir Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında

ÇOCUĞUM 3 YAŞINDA VEFAT ETTİ

Annesiyle zaten görüşmeyi hiç düşünmediğini belirten Betül Böçkün, evlenip çocuk sahibi olduğunu ve bu nedenle annesiyle görüştüğünü söyledi. Daha sonra sözlerine devam eden Betül, çocuğunu 3 yaşında kaybettiğini ifade etti. Yarışmaya katıldığı ilk günlerde bu anlattıklarıyla herkesi gözyaşlarına boğan Betül Böçkün, yarışmaya sonradan katılan Mira'yı çok sevdiğini ve bunun nedenini açıklarken stüdyodakiler hüngür hüngür ağladı.

'Kızım olsaydı ismini Mira koyacaktım' diyen Betül Böçkün'ü teselli eden isim ise Kemal Doğulu oldu.

BAKMADAN GEÇME!