Doktorlar dizisi ne zaman çekildi? Doktorlar ne zaman bitti?

Güncelleme Tarihi:

Doktorlar dizisi ne zaman çekildi Doktorlar ne zaman bitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2019 22:11

Bir dönemin fenomen dizilerinden olan Doktorlar, son günlerde yeniden gündeme geldi. Dizininin ana karakteri Doktor Ela'nın Mucize Doktor'a konuk oyuncu olarak katılmasıyla, Doktorlar'ın çekildiği yıllar ve konusu diziseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Doktorlar dizisi ne zaman çekildi? Doktorlar ne zaman bitti? İşte, diziyle ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Show TV'de ekranlara gelen, Doktorlar dizisinde Yasemin Ergene, Leyla Göksun, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi oyuncular yer aldı. Hastanede yaşanan ilginç vakalar ve Doktor Ela Levent aşkının ele alındığı Doktorlar 2010'da yeniden yayına başlamıştı. İşte, Doktorlar dizisiyle ilgili ayrıntılar.

DOKTORLAR KONUSU NEDİR? 

Doktorlar'; Türkiye'nin en ünlü ve en iyi hastanesinde eğitime başlayan bir grup genç cerrahın hikayesidir . Ancak kahramanlarımızı tanıdıkça ve onların renkli, bir o kadar sıra dışı hayatlarına tanık oldukça hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlarız. Hayatın tüm renkleri bu dizinin içinde yer alacaktır. Hastaneye gelen her hasta, kurtarılan ya doktorların elinden kayıp giden her hayat bize bir gerçeği gösterecektir.

Haberin Devamı

DOKTORLAR NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Doktorlar, başrollerini Kutsi, Yasemin Ergene, Leyla Göksun, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oynadığı bir hastane dizisidir. Grey's Anatomy dizisinden uyarlanan Doktorlar, 28 Aralık 2006 tarihinde Show TV'de ekran macerasına başlamıştı . Dizide doktorların yaşantıları ve aşkları konu edilmektedir.

Dizi tekrarlarına olan ilgiden dolayı 2010'da yeniden yayına başladı. Bu kez başrolde Yasemin Ergene yerine Leyla Göksun yer almıştı.

DOKTORLAR OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Kutsi Levent Atahanlı
Yasemin Ergene Ela Altındağ
Bekir Aksoy Suat Birtan
Melike Güner Zenan Parlar
Yağmur Atacan Hasan Turay
Yeşim Ceren Bozoğlu
Gamze Topuz Zeynep Öztürk
Mehtap Altunok Jülide Aydın
Devrim Nas Arslan
Cüneyt Türel Haldun Göksun
Aysun Kayacı Kader Denizhan
Mehmet Aslan Burak Kuzey
Elif Özel Ayla Şenol
Hakan Çeliker Murat Sümer
Berk Erçer Güney Aydoğdu
Naz Elmas Eylül Soner
Zeyno Günenç Zuhal Hekimoğlu
Merve Sevi Duygu Hekimoğlu
Paşhan Yılmazel Ahmet Durmaz
İlker İnanoğlu Kaan Uygun
Zerrin Nişancı Şeval Karagöz
Alpay Kemal Atalar Murat Demir
Oya Okar Gülümsün Kaya
Selen Seyven Arzu Altındağ
Nergis Öztürk Direnç Kurt
İlhan Mansız Ömer Güven

 

BAKMADAN GEÇME!