Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2018 19:06

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı heyecan dolu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam eden Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan sezon finali bölümünde şoke eden anlar yer almıştı. Diziseverler yeni sezonu büyük bir sabırsızlıkla bekliyor ve araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezona başlamadan önce birçok izleyicinin tarih detayını sorguladığı Diriliş Ertuğrul, çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte ilk bölüm ile merhaba diyecek. Peki, birçok yeni ismin kadroya dahil olacağı Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, TRT 1 yayın akışından bazı detaylar

Diriliş Ertuğrul yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Ertuğrul Gazi ve obasının Söğüt'e doğru harekete çıktığı dizide, yeni sezon oyuncuları ise dikkat çekti. Geçtiğimiz haftalarda Hande Soral'ın diziye dahil olduğunun öğrenilmesinin ardından yeni oyuncular arasına bir isim daha eklendi. Ataç karakterine hayat vereceği öğrenilen Armağan Oğuz'un diziye yeni giren isimler arasında yer aldığı öğrenildi. 

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONA YENİ İSİMLERLE BAŞLAYACAK 

İzleyicisinin yeni sezonunu iple çektiği Diriliş Ertuğrul, ne zaman başlayacağı ile sorgulanmaya başlandı. Dizinin yeni sezonu için geri sayım devam ederken bir süredir gündemde olan Burak Özçivit'in Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olacağı iddialarına ise önemli bir açıklama geldi. TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, dizinin yeni sezonunda Burak Özçivit'in olmasının büyük bir kazanç olacağını söylerken, yeni sezonda Hande Soral'ın ise diziye katılan bir diğer isim olacağını açıkladı. 

Diziye katılan bir diğer isim ise Ataç karakteriyle Armağan Oğuz oldu.

TRT YAYIN AKIŞINDA BU HAFTA DA YOK

Sezon dizilerinin genellikle başlamadan bir hafta önce sezon finali ya da tanıtım bölümünü yayınladığı televizyon ekranlarında, Diriliş Ertuğrul'un yayın akışında bu hafta da olmaması, akıllara iki hafta sonra mı başlayacak sorularını getirdi. TRT yayın akışı içerisinde bu akşamın programında Osmanlı Subayı filmi yer alıyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezon ile ilgili yeni konsept, yeni oyuncular gibi birçok iddia bulunan Diriliş Ertuğrul için geri sayım başladı. Dizinin resmi Twitter hesabından açıklama yapan yapım ekibi, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda da aynı konseptle devam edeceği ve buna yönelik hazırlıkların devam ettiği bilgisini paylaşması izleyicilerde heyecan yarattı. 

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. İşte, yapımcı tarafından Diriliş Ertuğrul hakkında yapılan o paylaşımlar;

"Kamuoyu Duyurusu! Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da ''Diriliş Ertuğrul'' konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı

'BURAK ÖZÇİVİT'İN KADRODA OLMASI BÜYÜK KAZANÇ OLACAK'

Vatan Gazetesi'nden Oya Doğan, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında TRT 1 Koordinatörü Kurtuluş Zeydan ile konuştu. Zeydan, dizinin geleceği ve önümüzdeki sezon ekrana gelecekler hakkında bazı tüyolar verdi;

"Bu sene Diriliş Ertuğrul olarak devam ettireceğiz. Umarım ekim ortasında girebiliriz. Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor. Biliyorsunuz Ertuğrul artık bekar. Ve onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak. Bu karakteri Hande Soral canlandıracak. Seyircimiz rahat olsun, Diriliş’i birinci sezon işi izliyormuş gibi izleyecekler. Diğer konuya gelince; biz Burak Özçivit’i seviyoruz ve bu projede olması hepimiz için büyük bir kazanç olacak. Ancak doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı

 

BAKMADAN GEÇME!