Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde Hayme Ana öldü mü? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde Hayme Ana öldü mü Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 15:06

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Her hafta çarşamba akşamı ekranlarda yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan'ın verdiği karşılık ve Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi aksiyonu arttırdı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde obanın bu günlere gelmesindeki baş mimarilerden birisi olan Hayme Ana, içtiği bir zehir nedeniyle ölümle pençeleşmeye başladı. Bu durum oba ahalisinin üzerinde şok etkisi yarattı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Diriliş Ertuğrul 104. bölümünde; Karacahisar Kalesi'ni fetheden oba beyi, kendisinden istenen kaleyi vermeye niyetli değildir. Oba beyi bizanslılara kaleyi almak için ancak kan dökülmesi gerektiğini ifade etmiştir. Diğer taraftan Hayme Ana'nın durumu ise kritik bir hal almıştır. 'Ecel atına binip de, dönülmez yurda gitmenin vakti yakındır' sözlerini sarf eden Hayme Ana, zehri içtiği anda Ertuğrul Bey tarafından görülmüştür.

Haberin Devamı

Oğluna içini döken Hayme Ana,'Çok zorluklar gördüm Ertuğrul, son bir muradım kaldıysa o da oğullarımı bir arada görmektir' sözlerini sarf etmiştir. Peki, oba beyi anasının bu isteğini yerine getirebilmek için nasıl bir yöntem izleyecektir.

Oba beyinin uzun zamandır beklediği İbn-ül Arabi ise Ertuğrul'a Karacahisar Kalesi'nin öneminden bahsetmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!