Diriliş Ertuğrul fragmanında Sadettin Köpek'in tuzağı yok artık dedirtti

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul fragmanında Sadettin Köpekin tuzağı yok artık dedirtti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2018 10:05

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında oba beyinin hedefinde Sadettin Köpek yer alıyor. Son bölümde anası Hayme'nin kolları arasında çırpınışını gören oba beyi, başından geçen tüm olumsuzluklara rağmen yıkılmayan oba beyi, Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanında Konya'ya doğru yolculuk yapacağını Ares'e söyleyen oba beyi, Sultan Alaaddin'in her şeyden haberdar olmasını istemektedir. Peki, Sultan Alaaddin'e inanılmaz bir tuzak kuran Sadettin Köpek, bu amacında başarılı olabilecek midir? İşte, Diriliş Ertuğrul son bölümü sonrası ekrana gelen yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Emir Sadettin Köpek için artık yolun sonu görünüyor. İhanette sınır tanımayan Sadettin Köpek, Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanında hedefine Sultan Alaaddin'i almıştır. Son bölümde annesinin yaşadıklarına rağmen obasının bekasını koruyabilmek için mücadelesini elden bırakmayan oba beyi, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Ares ile Sadettin arasındaki bağı kanıtlayabilmek için Konya'ya gidecektir. İşte, son bölüm sonrası ekrana gelen yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul'un 105. yeni bölümünde; Elinde tutsak olarak bulundurduğu Ares'in bildiklerini kullanmak isteyen oba beyi, Emir Saddettin Köpek'in gerçek yüzünü Sultan Alaaddin'e kanıtlamakta kararlıdır. Ares'e 'Seni Konya'ya götüreceğim, Emir Saadettin ile yaptığınız işbirliğini Sultan Alaaddin'in huzurunda bir bir anlatacaksın' sözlerini sarf eden oba beyi, suikast hazırlığında olan Emir Saadettin'in oyununu bozmak üzere yola çıkmıştır. Emir Saadettin ise tuzaklı olarak hazırlattığı sandığı sultanın huzuruna getirmiştir. Peki, sandıktan fırlayan ok, kime isabet edecektir?

Haberin Devamı

Son bölümde ise; Karacahisar Kalesi'ni fetheden oba beyi, kendisinden istenen kaleyi vermeye niyetli değildir. Oba beyi bizanslılara kaleyi almak için ancak kan dökülmesi gerektiğini ifade etmiştir. Diğer taraftan Hayme Ana'nın durumu ise kritik bir hal almıştır. 'Ecel atına binip de, dönülmez yurda gitmenin vakti yakındır' sözlerini sarf eden Hayme Ana, zehri içtiği anda Ertuğrul Bey tarafından görülmüştür.

Oğluna içini döken Hayme Ana,'Çok zorluklar gördüm Ertuğrul, son bir muradım kaldıysa o da oğullarımı bir arada görmektir' sözlerini sarf etmiştir. Peki, oba beyi anasının bu isteğini yerine getirebilmek için nasıl bir yöntem izleyecektir.

Oba beyinin uzun zamandır beklediği İbn-ül Arabi ise Ertuğrul'a Karacahisar Kalesi'nin öneminden bahsetmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!