Diriliş Ertuğrul dizisi bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul dizisi bugün yayınlanacak mı Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 15:36

Diriliş Ertuğrul yeni bugün var mı sorusuna internet üzerinden cevap arayan vatandaşlar, konuyla ilgili detayları araştırmaya başladı. Yeni bölümde birbirinden heyecanlı sefer sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan vatandaşlar, Diriliş Ertuğrul'un Mevlid Kandili programları ve sette çıkan yangın nedeniyle yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı sorusu diziyi yakından takip eden vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Mevlid Kandili'nin çarşamba akşamı idrak edilecek olması ve dizinin setinde meydana gelen yangın sebebiyle durumun detaylarını sorgulayan seyirciler, Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı sorusuna cevap aradı. Peki, merakla beklenen dizi bu akşam yayınlanacak mı? İşte, detaylı bilgiler

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Mevlid Kandili'nin 29 Kasım Çarşamba günü idrak edilecek olması ve televizyonda yayınlanacak olan dini programlar dolayısıyla vatandaşların araştırdığı konular Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünü sorgulattı. Diğer taraftan dizinin setinde meydana gelen yangın olayı da ihtimallerin arasında yer alınca merak konusu oldu.

Haberin Devamı

TRT'nin resmi yayın akışında yer alan bilgilere göre Mevlid Kandili programı 19.20'de, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ise 20.35 olarak listeleniyor.

SETTE YANGIN ÇIKTI

Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu konteynerlerde, 27 Kasım Pazartesi 04.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Şirket çalışanları güvenlik kameralarından fark ederek, yangına müdahale etti. Bu sırada set çalışanlarının ihbarı üzerine platoya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Beykoz İtfaiye Şefliği ekipleri, yangını söndürdü. Yangın dolayısıyla bazı kostümler kullanılamaz hale geldi. Dizinin çekimlerine yangın nedeniyle bir süre ara verildi. İtfaiye ve polis ekiplerinin yangınla ilgili incelemesi sürüyor.

BAKMADAN GEÇME!