Son Dakika: Ertuğrul bey öldü mü? - Açıklama geldi! - İşte Ertuğrul ölecek mi sorusunun yanıtı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Ertuğrul bey öldü mü - Açıklama geldi - İşte Ertuğrul ölecek mi sorusunun yanıtı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 10:56

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümü bugün ekranlara gelecek. Son bölümde oba beyinin ağır yara almasının ardından yeni sezonu merak eden vatandaşlar, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna kilitlenmişti. Peki, yeni sezonda Ertuğrul Bey ölecek mi? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümünden detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk fragmanında izleyicilerin aklında soru işareti olarak kalan olaylar, ilk bölümde netlik kazanacak. Diriliş Ertuğrul 92. yeni bölüm fragmanında oba beyinin öldüğüne dair cenaze görüntüleri, diziyi yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk fragmanında neler yaşanacak? İşte, dizinin ilk bölümü öncesi detaylı bilgiler

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç oynadığı TRT'in sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü 25 Ekim Çarşamba günü itibariyle ekranlarda yerini alacak.

ERTUĞRUL ÖLECEK Mİ SORUSU YANIT BULDU!

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Engin Altan Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..

Haberin Devamı

KADROYA 3 YENİ İSİM

'Ertuğrul Bey ölecek mi'' soruları yanıt ararken sevilen diziyle ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yeni bölüm fragmanında diziye katılan yeni oyuncular heyecan yarattı. Diriliş Ertuğrul 4. sezonunda kadroya Aslıhan Güner., Gürbey İleri ve Ertuğrul Postoğlu katıldı.

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!