Diriliş Ertuğrul 91. final bölümünde saldırı püskürtülecek mi? Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 91. final bölümünde saldırı püskürtülecek mi Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 13:28

Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanında saldırıyla karşı karşıya kalan Kayı obası, Eyyübiler ve Moğolların saldırısını bertaraf etmek için harekete geçmiştir. Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanında Sultan Aleaddin ile birlikte bu sıkıntının üstesinden gelmek isteyen oba beyi, bölge paylaşımı yapmıştır. Eyyübiler Aleaddin'e, Moğollar ise oba beyine kalmıştır. Peki, Diriliş Ertuğrul 91. yeni bölüm fragmanında oba beyi bu muvaffakiyeti elde edebilecek midir?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölüm sonrası sezon finali fragmanı ile ekrana geldi. Eyyübiler ve Moğolların iyice sıkıntı yaratmaya başladığı dönemde sınırlarını korumak için harekete geçen oba beyi, Diriliş Ertuğrul 91. sezon finalinde elinden geleni ardına koymayacaktır. Sultan Aleaddin'in de yardımcı olacağı sınır korumasında oba beyi derin bir yara alacaktır. Peki, Diriliş Ertuğrul 91. sezon finalinde neler yaşanacak? İşte, yeni bölümle ilgili detaylı bilgiler

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ekaterina’dan Sultan Aleaddin’in Hanlı Pazar’da olduğunu öğrenen Vasilius büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere yola çıkmıştır. Vasilius’un bu hamlesini farkeden Ertuğrul ise Sultan Aleaddin’i korumak için yeni bir plan yapmış ve Vasilius’u kendi tuzağına çekmiştir. Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür. Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır? Diğer yandan Sultan Aleaddin İbn-Arabi’nin duaları ve şifasıyla ölümden kurtulmuş ve sağlığına kavuşmuştur. Emir Saadettin şimdi kaygı içerisindedir. Zira Sultan Aleaddin kendisini kimin zehirlediğini anlamaya çalışacaktır. Peki Sultan Aleaddin kendisini zehirleyenin Emir Saadettin olduğunu anlayacak mıdır? Köşeye sıkışmış olan Emir Saadettin bu çetin halden sıyrılabilecek midir?

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!