Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefesleri kesti! 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefesleri kesti 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 23:42

Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümüyle bu akşam izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. TRT 1 ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlerin vazgeçilmez dizisi olan Diriliş Ertuğrul bu akşam adeta esti gürledi. Dizinin yayınlanan son bölümünde oba beyi Ertuğrul'un öleceği ihtimali bile diziseverleri üzmeye yetmişti. Son bölümde oldukça sinsi bir tuzağa düşürülen Turgut Alp'in yardımına muhteşem bir dönüşle Ertuğrul bey yetişti. Herkes ölecek diye beklerken, oba beyi Ertuğrul Alpleriyle kavuşma fırsatını yakaladı. Ertuğrul'un kurtulduğunu gören oba, kılınan şükür namazının ardından intikam yemini etti. Peki, son bölümün ardından 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri adeta ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranların soluksuz izlenen dizileri arasında yerini alan Diriliş Ertuğrul bu akşam izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümün izleyiciler merak içinde olacakları takip ettiler. Oba beyi Ertuğrul'a kurulan tuzak izleyicileri şoke etmişti. Yapılan casus saldırısının ardından Turgut Alp'in üzerine yıkılan planı Ertuğrul bozdu. Ertuğrul ölmedi ve obasının yanına muhteşem bir giriş yaptı. Gün artık intikam günü oldu. İzleyiciler son bölümün ardından 70. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Diriliş Ertuğrul 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 70. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Simon, yaptığı plan doğrultusunda Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’a gönderdiği zehirli mektup hedefini bulmuş ve Ertuğrul zehrin etkisiyle kontrolden çıkmıştır. İki obanın bey ve hatunlarının önünde yaşanan bu olay herkesi şaşırtmakla kalmayıp endişeye sevk etmiştir. Zehirlenen Ertuğrul, çevresindekilere zarar verip birinin ölümüne sebep olacak mı? Ve asıl soru: Ertuğrul ölecek mi? 

Geçen bölümde Turgut Alp’ın Ertuğrul için çalıştığını tapınakçılar fark etmişti ve Turgut’un Ertuğrul’a olan sadakatini kullanarak Ertuğrul’u zehirlemeyi başarmışlardı. Artık iki tarafta da hain olarak bilinen Turgut, bu zor durumdan sıyrılabilecek mi?

Ertuğrul’un ölüm haberinin duyulması ile bir anda beysiz kalan Kayı Obasında yeni gelişmeler yaşanırken; Dündar, Ertuğrul Bey’in intikamını almak için hem tapınakçıların hem de Turgut Alp’ın üzerine gitmeye karar vermiştir. Ak ve karanın belli olmadığı bu karanlık ortam hangi sonuçları doğuracak?  

Gözlerinin önünde kontrolden çıkarak Ural’a saldıran Ertuğrul Bey’in bu hali, Çavdar otağında da büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. Candar Bey, Ertuğrul’a Aslıhan ile evlilik meselesini açacakken bu beklenmedik gelişme evlilik meselesinin bir müddet ertelenmesine sebep olmuştur. Öte yandan Toktamış’ın ölümü ile Ertuğrul’un zehirlenmesi arasındaki benzerlik Çavdar otağının dikkatinden kaçmamıştır. Peki iki zehir vakasında da parmağı bulunan Ural, bu durumdan sıyrılabilecek mi?

Planın başarıyla işlemesi Simon’u keyiflendirirken, Kayıların intikam yemini etmesi, Simon’u da harekete geçirmiştir. Artık kartlar açıktan oynanacak ve kimin gücü kime yeterse mantığıyla hareket edilecektir… Peki bu seferberlik halinde kazanan taraf kim olacak?

Haberin Devamı

SON  BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemişti. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon’un yaptığı kurnazca hamleye karşılık vermeye hazırlanan Ertuğrul, bir hata yapmamak için yavaşça ilerledi. Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması, dengeleri değiştirdi.Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulunca büyük bir şok yaşadı. Simon’un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural’ın bu ihanete karşılığı çok sert olacaktı. Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut’u büyük bir tehlike bekliyordu.

BAKMADAN GEÇME!