Diriliş Ertuğrul yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ertuğrul için hareket vakti!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ertuğrul için hareket vakti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 10:38

Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanında Kayı Boyu önlenemez ilerleyişine yeni bir adım daha atıyor. Alpleriyle, yiğitleriyle ordusunu ve topraklarını genişletme savaşı veren Ertuğrul, gözünü imkansız olarak nitelenen hedefine dikmiştir. Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı Kayı ve Ural Boylarının birbirine düşürüleceğinin göstergesi mi olacak? İşte Ertuğrul'un çektiği acıya rağmen kararlılığını gösteren Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi özeti

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. TRT 1 ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Osmanlı tarihinin doğuşunu anlatan dizinin yeni bölümünde yine hareketli dakikalar olacak. Yeni bölümde huzura ereceğini düşündüğü anda Alplerinin şehit olması Ertuğrul’un intikam ateşini daha da körüklüyor. İşte, Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı.

Diriliş Ertuğrul 3. sezonuyla da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Tarihi dizinin son yaşananlardan sonra büyük bir merakla beklenen 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanında neler oluyor? Obasını taşıyan Ertuğrul ve erleri için her şey daha da zorlaşıyor. Huzura ereceğini düşündüğü anda Alplerinin şehit olması Ertuğrul’un intikam ateşini daha da körüklüyor. Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara dair hatırlatmalar haberimizde!Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde kilim ticareti yaparak geçimlerini sağlamaya başlayan Kayılar rahat bir nefes almaya başar ancak bu huzurlu süreç sandıkları kadar uzun sürmez. Kilimleri taşıyan kervanların baskına uğramasıyla zorlu süreç yeniden başla. Obasını huzura erdireceğini düşündüğü sırada yeniden bir darbe alan Ertuğrul, bir de Alplerinin şehit edilmesiyle büyük bir sınav vermek zorunda kalır. Bir yandan ekonomik ve siyasi sorunlar diğer yandan aynı yolda yürüdüğü alplerinin hayatını kaybetmesi ikilemde kalmasına neden olur. Peki intikam ateşiyle yanan Ertuğrul Bey’in yeni planı ne olacak? Diriliş Ertuğrul 64. bölümünde hırslarına yenik düşen Ural Bey, gözünü karartır ve bir baskın gerçekleştirir. Artık tek bir hedefi vardır: Kendisine yapılan suçlamalardan aklanmak. Öte yandan olayları kendi lehine çeviren Simon, önemli bir fırsat elde eder. Obaya yeniden dönen Aliyar cephesinde ise kritik olaylar yaşanmaktadır. Yaşadıkları karşısında büyük bir şok yaşayan Aliyar da Ertuğrul gibi bir seçim yapmak zorunda kalır. Merhamet ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Aliyar’ın yapacağı seçim ve Ertuğrul’a sunacağı teklif her iki obanın da kaderin üzerinde belirleyici olacaktır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul son bölümünde obasında huzur sağlamak uğruna göç yoluna düşen Ertuğrul Bey, obasını Karacadağ eteklerine yerleşti. Ancak bu diyarda da onu ve obayı ekonomik zorluklar sıkıştıracaktı. Artık bir bey olan Ertuğrul, obasının geçimini sağlamak için kılıcının yanında ticari zekâsını da kullanmak zorundaydı. Ticaretin kalbinin attığı Hanlı Pazar’da hem yeni dostlar hem de düşmanlar edindi. Çavdar Obasını demir yumrukla yöneten Candar Bey ve oğlu Ural Bey Ertuğrul Bey’in gelişi ile değişen ticari dengelere karşı önlem almak zorunda bıraktı. 

BAKMADAN GEÇME!