Türkiye Tek Yürek sunucusu Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Deniz Bayramoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Tek Yürek sunucusu Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli İşte Deniz Bayramoğlunun hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2023 23:29

Türkiye Tek Yürek sunucusu Deniz Bayramoğlu'nun hayatı ekran başındakilerin gündemine geldi. Tüm Türkiye 15 Şubat Çarşamba akşamı ortak olarak yayınlanacak “Türkiye Tek Yürek” programıyla Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve milyonlarca kişiyi etkileyen depremin yaralarını saracak. Deniz Bayramoğlu da Türkiye Tek Yürek programı sunucular arasında yer alıyor. İzleyiciler de “Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Deniz Bayramoğlu aslen nereli, evli mi, eşi kim?

Haberin Devamı

Tecrübeli sunucu Deniz Bayramoğlu “Türkiye Tek Yürek” programı sunucularından birisi oldu. 6 Şubat Pazartesi sabahı Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Depremin yaralarını sarmak için 15 Ocak Çarşamba akşamı tüm televizyon kanalları ortak yayın yapıyor. Programı izleyenler de “Sunucu Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında?” sorusuna cevap arıyor. İşte tecrübeli sunucu ile ilgili bilgiler…

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Deniz Bayramoğlu 1975 yılında Rize, Pazarlı bir babanın çocuğu olarak Malatya Pütürge’de dünyaya geldi. Üniversiteye kadarki eğitimini Pazar'da tamamlayan Deniz Bayramoğlu 1993'te İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümüne girdi. Üç yıl sonra, gazeteci olmak için eğitimini tamamlamadan bıraktı.

Haberin Devamı

CNN Türk’te daha önce borsa yorumcusu olarak görev yapan Bayramoğlu, İş Yemeği programını hazırlayıp sundu. 2008-2009 yayın mevsiminde 12-14 Güncel başlıklı programı Pelin Çift ve Alp Özgen'le birlikte sunmaya başladı. 2009 yılının Eylül ayından itibaren, hafta içi her gün saat 09.00'da ekrana gelen Parametre'yi sundu. CNN Türk'te çalışmaya devam eden Bayramoğlu, bir süre Semiha Şahin ile birlikte hafta içi her gün Güne Merhaba programını sundu. Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs 2020'den itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı.

Deniz Bayramoğlu'nun, Prof.Dr. Uğur Batı ile beraber kaleme aldığı Üzgün İnsandan Özgür İnsana adlı bir de kitabı bulunmaktadır.

DENİZ BAYRAMOĞLU EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Deniz Bayramoğlu 2013 yılında meslektaşı Ece Üner ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!