Dengesiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dengesiz filmi kaç yılında çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Dengesiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler Dengesiz filmi kaç yılında çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 17:20

Senaryosunu Carl Ellsworth'un yazdığı ve yönetmenliğini Derrick Borte'nin üstlendiği aksiyon-gerilim filmi Dengesiz ekranlara geliyor. Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Jimmi Simpson ve Austin P. McKenzie rol aldığı filmde Bir trafik kazasının ardından görünüşte akıl hastası birisi tarafından terörize edilen genç bir kadının hikâyesini anlatıyor. Peki, Dengesiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Dengesiz filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Dengesiz filmi bu akşam Star tv yayın akışı listesinde yer alıyor. Ünlü oyuncu Russell Crowe'ın başrolünde rol aldığı filmin detayları merak ediliyor. Film 2020 yılında vizyona girdi. Peki, Dengesiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

DENGESİZ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Genç bir kadın olan Rachel, trafik ışıklarında beklerken bir adamla atışır. Adamı ardında bırakarak yola devam eden Rachel, kısa süre sonra adamın peşinden geldiğini fark eder. Kendisini taciz eden adamdan kurtulmaya çalıştıkça beklenmedik yerde onu karşısında bulan Rachel, ne yapacağını bilemez. Çok geçmeden Rachel, adamın sadece kendisine rahatsızlık vermekle kalmayıp sevdiklerinin de peşinde düştüğünü fark eder. Kendisini bir kedi fare oyununun içinde bulan Rachel, bir dizi ölümcül ders vererek dünya üzerinde son bir iz bırakmak isteyen adamdan kurtulabilecek midir?

Haberin Devamı

DENGESİZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Russell Crowe

Gabriel Bateman

Caren Pistorius

Anne Leighton

 

BAKMADAN GEÇME!