Çukur 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Anıl krizi

Güncelleme Tarihi:

Çukur 28. bölüm fragmanı yayınlandı Anıl krizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 15:12

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanacak son bölümünde heyecanın dozunun iyi artacağı dizide, seyirciler 28. bölüm fragmanını uzun bir süredir bekliyordu. Yeni bölüm fragmanı, Anıl gerçeğinin peşine düşen Yamaç'ın hesap sorma sahnesiyle başlıyor. Fragmana ayrıca, Sena'nın 'Yaptığımın bir bedeli var ve benim bu bedeli ödemem gerekiyor.' sözleri damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Fragmanda başka neler var?

Haberin Devamı

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı uzun bir bekleyişin ardından izleyicilerle buluştu. Yamaç- Sena arasındaki gerginlikle başlayan Çukur 28. bölüm fragmanıyla birlikte önemli ipuçları geldi. Yeni bölümde öfkeden gözü dönem Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap soruyor ancak beklenmedik bir yanıtla sarsılıyor. İşte Çukur 28. bölüm fragmanı ve yeni bölümün kısa bir özet!

Sezon finaline altı bölüm kala ‘Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor. İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir. Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çukur’un 27. bölümünde; Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder. Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, âşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği beklenecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!