Çukur yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.. İdris ve Vartolu karşı karşıya geliyor..

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.. İdris ve Vartolu karşı karşıya geliyor..
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 08:30

Çukur'un son bölümünde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Emrah Amir, Çukur'a sert bir darbe indirmiş fakat beklemediği şekilde karşılık almıştı. Dizinin son bölümünde dikkat çeken sahnelerden biri de Yamaç ve Vartolu arasındaki diyalog olmuştu. Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrenen İdris'in dünya başına yıkılmış ve haberi alır almaz ne yapacağını şaşırmıştı. Yeni bölüm fragmanında ise Vartolu ve İdris gerçeği bilerek ilk defa karşı karşıya geliyor.. Peki Çukur'un yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Çukur son bölümde bir çok gerçek gün yüzüne çıkmış ve gizli saklı bir şey kalmamıştı. Şuanda Yamaç'ın bilmediği tek gerçek Emrah Amir'in, Sena'nın ağabeyi olduğu.. Sena bu durumu kendi çabaları ile çözmeye çalışırken, Emrah'ın sürekli Yamaç'ın üzerine gelmesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

Bu gelişmelerin ardından son bölümde Sena, İzmir'e ailesinin yanına dönerken, babasına yaşananları anlatıyor. Gene son bölümün final sahnesinde EMrah ve Beyefendi buluşuyorlar ve izleyenleri şaşırtan gerçekler ardı ardına yaşanıyor. Peki Çukur'da son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanında neler meydana gelecek. İşte Çukur dizisinin 19. bölüm fragmanında yaşananlar ve yeni bölüm öncesi meydana gelecek olayların özeti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!