Çukur son bölümü soru işaretleri bıraktı! İşte Çukur 14. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Çukur son bölümü soru işaretleri bıraktı İşte Çukur 14. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 08:24

Çukur son bölüm ile yine birçok soruyu beraberinde getirdi. Neredeyse Çukur'a yön veren Beyefendi'nin kim olduğunu merakla araştıran Yamaç, Sena'nın olaya müdahalesi ile yanlış bir yola sapmıştır. Ava giderken avlanan Sena, Çukur son bölümünde kapıldığı yanlış yola Yamaç'ı da sürüklemektedir. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanında Beyefendi'nin izini süren Yamaç ilerlediği yanlış yolda ne gibi bilgilere ulaşacaktır? İşte, Çukur yeni bölüm fragmanı ve son bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

Çukur dizisinin son bölümünde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Dizinin son bölümünün hemen ardından yeni bölümden ilk sahne izleyiciler ile buluştu. Son bölümde Yamaç tüm tapuları kaybetmişti ki, İdris yetişti ve beklemediği şekilde tapular geri alındı. Peki Çukur yeni bölümden ilk sahne de neler yaşandı. İşte ekrana gelen o anlar

Çukur bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizini son bölümünde Yamaç, Beyefendi'nin kim olduğuna çok yaklaşmıştı ki Feyyaz'a yapılan saldırı tüm emekleri boşa çıkardı ve Feyyaz hayatını kaybetti. Şimdi Yamaç tekrar sıfırdan başlayarak Beyefendi'nin kim olduğunu araştırıyor. Tüm bunlar yaşanırken Vartolu elde ettiği tapular sayesinde Çukur'dan bir yer kazanmayı başardı ve artık Çukur'da bir evi oldu.

Haberin Devamı

Sena, Vartolu’dan silahını isterken nasıl kullanacağını da öğrenmek istiyor. Sena’nın “Şimdi girebilirsin ama içeriden çığlık duymayacağım, imdat sesi duymayacağım. Yoksa sonuçlarına katlanırsın!” sözleri dikkat çekerken, Vartolu içerde kimin olduğunu öğrenmek istiyor. Çukur'un 14. Bölümünden ilk sahne ekranlara böyle geldi.

Çukur’un 13. bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular. Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz. Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!