Çukur 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 116. son bölüme Yamaç ve Amca'nın karşılaşması damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Çukur 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Çukur 116. son bölüme Yamaç ve Amcanın karşılaşması damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2021 01:58

Çukur yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Yamaç'ın mahalleye geri döndüğü 15 Şubat tarihli Çukur 116. son bölümünde, Kulkan'ın Efsun'u koz olarak kullanması dikkat çekti. Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin son bölümüne ise Yamaç ve Amca'nın karşılaşması damga vurdu. Tüm bu heyecanlı anların ardından gözler Çukur 117. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Çukur son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Çukur 116. bölümü ile 15 Şubat Pazartesi akşamı Show TV'de izleyici karşısına çıktı. Adım adım büyük finale giden dizide bu hafta olup bitenleri anlamaya çalışan Cumali ile kavuşması ekranlara yansıdı. İki kardeş hasret giderirken, Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzen son bölümde dikkat çekti. Ancak Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

ÇUKUR 116. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak.

Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

BAKMADAN GEÇME!