Çukur 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölümde Cengiz Erdenet'i köşeye sıkıştıran hamle

Güncelleme Tarihi:

Çukur 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Çukur yeni bölümde Cengiz Erdeneti köşeye sıkıştıran hamle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2020 03:46

Çukur 109. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Pazartesi akşamları diziseverlerin karşısına çıkan Çukur'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında Efsun ve Nehir’i kurtarmak için Çukur'un harekete geçmesi dikkat çekti. Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokan Yamaç'ın hamlesi ise Çukur 4. sezon 17. yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Çukur 109. yeni bölümü ile 28 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. İşte, Çukur yeni bölüm fragmanından görüntüler ve 109. bölümün özeti.

Haberin Devamı

Çukur 109. bölümü ile 28 Aralık akşamı Show Tv'de diziseverlerin karşısına çıkacak. Çukur'un bu haftaki bölümünde, Erdenetlerin hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir sıkıntıya sokması ekranlara gelecek. Kaçırılan Efsun ve Nehir'in ölüp ölmeyeceği ise yeni bölüm öncesi dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında merak uyandırdı.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek.

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak.

Haberin Devamı

Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak. Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

BAKMADAN GEÇME!