Çukur 104. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur 4. sezon 11. bölüm özeti (16 Kasım)

Güncelleme Tarihi:

Çukur 104. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çukur 4. sezon 11. bölüm özeti (16 Kasım)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2020 01:50

Çukur 104. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından ekranlara geldi. Sefa'nın mahalleyi bastığı Çukur 4. sezon 11. bölümü sonrası izleyici karşısına çıkan yeni bölüm fragmanında, Yamaç ve Sultan'ın karşılaşması dikkat çekti. Sultan'ın Yamaç'ı yemeğe çağırması fragmanda merak uyandıran diğer gelişmelerden oldu. Çukur yeni bölümüyle 23 Kasım'da ekranlarda olacak. İşte, Çukur 104. yeni bölümden ilk sahne ve kaçıranlar için Çukur son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Çukur dizisinin 16 Kasım tarihinde yayınlanan 103. bölümü sonrası yeni bölümden ilk sahne izleyici ile buluştu. Selim’le yüzleşen Yamaç'ın ağır suçlamayla karşı karşıya kalması dizinin son bölümünde dikkat çekti. Yeni bölüm fragmanında ise Sultan'la karşılaşan Yamaç'ın eve yemeğe davet edilmesi yer aldı. İşte, fragmandan görüntüler.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur 104. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. İşte, Çukur yeni bölüm fragmanından görüntüler;

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, daha önce cezalandırdıkları Sefa’nın, arkasına Erdenetleri almasıyla birlikte zor durumda kalacak. Çukur’a yapılan ani saldırılar nefes kesecek. Evde ve mahallede gerilen iplere rağmen bu büyük saldırılar herkesi bir araya getirecek. Selim’le yüzleşen Yamaç hiç beklemediği ağır bir suçlamayla karşı karşıya kalacak. Hem Çukur hem Yamaç giderek köşeye sıkışırken Sultan’ın yapacağı küçük bir hamle Yamaç’ı harekete geçirecek ve Yamaç, Koçovalı olmanın ne demek olduğunu hatırlayacak.

BAKMADAN GEÇME!