Çoçuklar Duymayasın yeni bölüm fragmanında Havuç krizi! Tutku neler yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Çoçuklar Duymayasın yeni bölüm fragmanında Havuç krizi Tutku neler yapacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 16:20

Çoçuklar Duymayasın dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 18 Şubat tarihli Çoçuklar Duymayasın 28. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmanda Havuç krizi ön plana çıkıyor. Tutku, Meltem ile Haluk'u ayırmak için bu kez de ikilinin oğlu Emre'ye ulaşmanın yollarını arıyor. İşte Çoçuklar Duymayasın yeni bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşadığı son olaydan sonra Tutku rahat durmuyor ve ortalığı yine karıştırmayı başarıyor!  Tutku'ya oyun oynayan Meltem, evliliğini kurtarmayı başarıyor fakat Tutku yaşadıklarının öcünü almak için harekete geçiyor! İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Tutku, Meltem ile Haluk'u ayırmak için bu kez de ikilinin oğlu Emre'ye ulaşmanın yollarını arıyor. Diğer taraftan Meltem ile Haluk, Emre'den haber alamıyor ve telaşlanıyor! Peki Tutku bu sefer Meltem ile Haluk'u ayırmayı başaracak mı?Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!



YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Başta Haluk ve Meltem olmak üzere, herkes Tutku’dan kurtulduklarını sanıp, derin bir nefes almıştır. Ancak, özellikle aşık olduğu adamın gözleri önünde küçük düştüğü için çok sinirli olan Tutku’nun intikamı gecikmeyecektir. Tutku, Haluk ve Meltem’in mutluluğunu bozmak için geri dönecek ve bu sefer daha tehlikeli olacaktır.
Arkalarından dönen oyunlardan bihaber şekilde hayatlarına mutlu mutlu devam eden Haluk ve Meltem’in hayatı, aldıkları bir telefonla alt üst olur. Oğulları Havuç’a bir süredir kimse ulaşamamaktadır. Havuç ortadan bir anda kaybolmuştur. Haluk ve Meltem yana yakıla Havuç’u aramaya başlarlar, Havuç’un nerede olduğu büyük merak konusudur!

BAKMADAN GEÇME!