Cemal Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Cemal Can Canseven hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Cemal Can kimdir, kaç yaşında, nereli Cemal Can Canseven hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 11:50

Cemal Can Canseven, Survivor 2022’ye konuk oluyor. Survivor’ın bu akşam ekrana gelecek olan bölümünde Cemal Can Canseven de yer alacak. Yarışmanın eski şampiyonlarından biri olan Canseven ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Cemal Can Canseven’in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Survivor 2022’de bu akşamki ödülde Cemal Can Canseven de yer alıyor. Survivor 2020’de şampiyon olan Canseven, daha önce DJ’lik eğitimi almış ve bu alanda uzmanlaşmıştır.

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 doğumlu. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır. Survivor 2020’nin şampiyonu olan Cemal Can Canseven, Kahraman isimli bir şarkı çıkarmıştır ve İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!