Camdaki Kız'da şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2022 23:36

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizi final sahnesi ile nefes kesti. Birbirlerinden daha fazla uzak kalamayan Nalan ve Hayri'nin yasak aşkına sürpriz biri şahit oldu.

Haberin Devamı

Camdaki Kız'ın son bölümünde;

SELEN'İN ELİ BOŞ 

Hayri ile Nalan arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Selen, şirket kayıtlarından ulaştığı adrese gitti. Ancak Hayri yerine bambaşka biriyle karşılaştı.

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

Selen, bu durumu Muzo ile paylaştı. Nalan'ın Hayri'ye olan ilgisinin farkında olan Muzo, Selen'i "Onu sevmiyor olabilirsin ama bu yaptığın paranoyaklığa girer" diyerek tersledi.

SELEN YANLIŞ ADRESTE - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YILLAR SONRA YÜZLEŞTİLER

Feride, kızına kabusu yaşatan ve onun bütün hayatını mahveden kardeşi Metin ile yıllar sonra yüzleşti. Yaşadığı acıları, dağılan ailesini anlatan Feride, Metin'i Nalan'dan uzak durması konusuda uyardı.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

FERİDE VE KARDEŞİNİN BÜYÜK YÜZLEŞMESİ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Sen öz yeğenine tecavüz eden bir adamsın. Seninle aynı kanı taşıdığım için utanıyorum"

'NALAN NEREDESİN?'

Hayri'nin evideyken Nalan'ı arayan ve konuşmalarından şüphelenen Feride, Yıldız Parkı'na gitti. Annesinin ısrarlı aramalarının altında bir neden olduğunu anlayan Nalan, Hayri ile birlikte konağa döndü.

HAYRİ: ÜZERİNE KOKUN SİNMİŞTİ, ATAMADIM - O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BOŞANMIYORUM!

Selen, Muzo ve Sedat, otelleri satma kararı alan babalarından hesap sormak için şirkete gittiler. Ancak Rafet Bey onları dinlemeden kovdu. 

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

Rafet le Pervin'in buluştuğunu gören Gülcihan, boşanma kararından vazgeçti, bu kararı çocuklarının gözü önünde kocasına da açıkladı. 

DEMİŞLER ÖLDÜ, SÖYLEYİN ONLARA GÜLCİHAN KOROĞLU GERİ DÖNDÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Rafet Bey ile buluşan Emir, Koroğlu otellerine talip olduğunu açıkladı. Rafet Bey, cevap vermek için Emir'i yemeğe davet etti. 

FERİDE'DEN YENİ PLAN

Hayri'den rahatsız olan Feride, Sedat ve Nalan'ın evliliğini kurtarmak için yeni bir plan yaptı. Sedat ve Nalan'ı el ele gören Hayri büyük bir yıkım yaşarken, onları baş başa yemeğe gönderen Feride, kimsenin tahmin edemeyeceği bir son hazıladı. 

Haberin Devamı

FERİDE HANIM'DAN SEDAT'A TOKAT - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

Kendilerini bekleyen muhabirlere evliliklerinde bir sorun olmadığını söyleyen Sedat, 'yakında bir bebek müjdesi verebiliriz' dedi. Sedat'ın bu açılaması sevgilisi Cana'yı da şoke etti.

'SENİ ÇOK ÖZLEDİM'

Selen, Emir yüzünden Levent ile arasının açılmasına daha fazla dayanamadı.

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

Levent'in iş yerinde ziyaret eden Selen, ona Emir ile arasında bir şey olmadığını söyledi. İkili arasındaki buzlar romantik bir öpücük ile eridi.

KAVGAYI BİTİREN ÖPÜCÜK - O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Feride'nin kinayeli konuşmalarından sıkılan Gülcihan, onu kesin bir dille uyardı. Gülcihan'ı 'çok korktum' diyerek ti'ye alan Feride'ye duydukları soğuk duş etkisi yaşattı 

Haberin Devamı

'Nalan'ın öz annesi olmadığınızı biliyorum Feride Hanım'

NALAN VE HAYRİ'Yİ KİM GÖRDÜ?

Hayri ile romantik bir gecenin planını yaparken, kendini Sedat ile yemekte bulan Nalan, içinde bulunduğu durumu sevdiği adama anlattı ve ondan özür diledi. 

Camdaki Kızda şoke eden son... Yasak aşka sürpriz tanık

Hayri'yi ikna edebilmek için onu öpen Nalan, arkadalarında süpriz bir tanık bıraktı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!