Camdaki Kız 44. son bölüme Hayri'nin gidişi damga vurdu! İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Camdaki Kız 44. son bölüme Hayrinin gidişi damga vurdu İşte Camdaki Kız son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 02:13

Camdaki Kız son bölüm izleme ekranı, 44. bölümün ardından internetten yayınlandı. Perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Camdaki Kız'ın 26 Mayıs tarihli 44. son bölümünde Koroğlu şirketinden ayrılan Selen'in Cavit ile iş kurmayı planlaması aileyi şoke ederken, Pera ve Muzo'nun isteme töreninde Gülcihan'ın gerçekte Pervin'in kim olduğunu açıklayıp açıklamayacağı heyecan dolu anlara neden oldu. Dizinin final anında memleketine dönme kararı alan Hayri'yi arayan Nalan'ın sözleri ekranlara damga vurdu. İşte, Camdaki Kız 44. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Camdaki Kız 44. son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Camdaki Kız'ın bu perşembe ekranlara gelen son bölümünde Feride’nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan'ın artık ona hiçbir şeyin hesabını vermeyeceğini söylemesi dikkat çekti. Feride konaktan ayrılmaya karar verirken yaşananlardan sonra sarsılan Nalan'ın Hayri'yi arayıp gözyaşları içerisinde gitmemesini söylemesi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride’nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan, annesine bundan sonra hiçbir şeyin hesabını vermemeye karar verir. Nalan, artık Feride'nin emirleri altında yaşamayacağını ilan ediyor. Koroğlu Holding’den ayrılıp Cavit ile iş kurmayı planlayan Selen ise, Muzo’nun sert tepkisiyle karşılaşır.

Haberin Devamı

Selen'in gözü hiçbir şey görmez ve ailesini karşısına alarak herkesten uzaklaşmayı kafasına koyar. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Nalan, Feride’nin konaktan ayrılacağını duyunca şaşırırsa da engel olmaz. Feride, eşyalarını toplayarak konaktan ayrılıp ve Nalan'ın hayatından çıkmaya karar verir. Nalan'ın tepkisi ne olacak?

Hayri ve Nalan'ı hiç bırakmayacağına söz verdikten sonra, memleketine döneceğini açıklar. Nalan, Hayri'yi bir daha görmeyecek olmanın düşüncesiyle kahrolur. Hayri, Nalan'ın ağzından dökülen cümleleri şaşkınlıkla dinlerken Nalan, gözyaşlarına boğulur. Rafet, Pervin tarafından köşeye sıkıştırılınca ne yapacağını bilemez. Pera'yı Muzo'ya istemeye giden Koroğlu Ailesi, büyük bir hüsran yaşar. Gülcihan, Pervin'in gerçekte kim olduğunu itiraf etmeye kararlıdır.

Pera, büyük şaşkınlık ve korku yaşar. Nalan, Hayri’nin memleketine döneceği haberleriyle sarsılırken bir taraftan onu kaybetmemek için gizlice çırpınır. Hayri ise gözyaşlarıyla Nalan'dan uzaklaşır.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!