Çağatay Erdenet Çukur'a geri mi döndü? Çukur 100. yeni bölüm fragmanında sürpriz anlar

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Erdenet Çukura geri mi döndü Çukur 100. yeni bölüm fragmanında sürpriz anlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2020 04:19

Çukur dizisinin ekranlara gelen yeni bölüm fragmanında sürpriz anlar yaşandı. 4. sezonuyla ekran macerasına devam eden Çukur'un bu haftaki yeni bölüm fragmanında Çağatay Erdenet karakterinin görülmesi izleyenlerin aklına, Çağatay Erdenet Çukur'a geri mi döndü? sorusunu getirdi. Vartolu, Yamaç ve bütün Çukur halkının kadına şiddet konusunda harekete geçtiği fragmanda Yamaç'ın Cengiz'e meydan okuması dikkat çekti. Çukur 26 Ekim Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. İşte, Çukur 100. yeni bölüm fragmanından görüntüler..

Haberin Devamı

Çukur 100. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenler tarafından büyük beğeni alan Çukur'un yeni bölüm fragmanında Nejat İşler'in hayat verdiği Çağatay Erdenet yer aldı. Yamaç'ın Cengiz'e 'Bu andan itibaren ailenizde sizden başka erkek kalmayacak' dediği anda Çağatay Erdenet'in gelmesi heyecan dolu anlara neden oldu.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur 100. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisi 26 Ekim Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. İşte, Çukur'un yeni bölüm fragmanı;

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, Çukur’u korumak için harekete geçtiğinde karşısında yine Çukur’u bulacak. Yamaç Cumali’yi aklamak için Arık’ın kaçırılması olayının peşine düştüğünde Nedim’in çalıştığı gizemli adama bir adım daha yaklaşacak. Vartolu bir yandan Yamaç’a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması için uğraşmaya devam edecek. Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera merak uyandıracak.

 

BAKMADAN GEÇME!