Bülent Ersoy: Ben kimse ile pişti olmam

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy: Ben kimse ile pişti olmam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 08:35

Bülent Ersoy, sahne kostümlerinin tasarımında kullanılması için kumaş alışverişine çıktı. Diva, 4 buçuk saat süren alışverişinde 600 bin TL harcadı. Ersoy, “Ben kimseyle pişti olmam. Kumaşları toplarıyla satın aldım” dedi.

Haberin Devamı

BÜLENT Ersoy geçen gün Nişantaşı’ndaki Daima Forever Tekstil’de yeni sahne kıyafetlerini tasarlatmak için kumaş seçti. Ersoy’un alışverişi yaklaşık 4 buçuk saat sürdü. Sanatçı, beğendiği 5 desenin yer aldığı tüm kumaş toplarını sardırdı.

Ersoy’un 250 metre saf ipek kumaşı satın aldığı öğrenildi. Sanatçı, “Kimseyle aynı olmaya gerek yok. Bu yüzden üzerimde gördüğünüz kumaş da yalnızca bende vardır. Ben kimseyle pişti olmam” dedi. Ersoy, alışverişinde 600 bin TL harcadı.

Bülent Ersoy: Ben kimse ile pişti olmam



RENKLERİN AHENGİ FEVKALADENİN FEVKİNDE

BÜLENT Ersoy’a, kumaş seçiminde Cenk Tezer eşlik etti. Ersoy, Tezer’in zevkine hayran kaldı: “Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Tuşesi, renklerin ahengi fevkaladenin fevkinde. Desenler, her şey harika. Ben emprime hastayım, ipek severim. Tüm dünyayı gezdim ama bu kumaşların bu kadar başarılı olması muazzam. Ellerinize sağlık. Sizleri takdir ve tebrik ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!