Bodrum Masalı 20. bölüm fragmanında Yıldız'dan şok karar

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 20. bölüm fragmanında Yıldızdan şok karar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 15:07

Bodrum Masalı yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken 20. bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Her hafta başka bir sürprizin yaşandığı dizinin son bölümünde Evren, Yıldız hakkında ki gerçekleri Faryalı anlatmış, final sahnesi herkesin kafasında soru işareti bırakmıştı. Pazar günleri ekrana gelen Bodrum Masalı'nın yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Bodrum Masalı 20. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 19. Bölüm'de; Yıldız’ın sakladığı gerçek ortaya çıkıyor; Aslı annesinin peşine düşüyor! Evren’in “Yıldız Bodrum’dan ayrılırken hamileydi” sözlerini duyan Faryalı, tam anlamıyla şoka girmiştir. Bu haberden sonra, Kırık Yusuf’un adamları tarafından götürülmesi bile umrunda değildir. Faryalı’nın kendisine çok kırıldığını bilen Yıldız, bu durumu tamir etmek için uğraşır.

Ateş ve Kelebek de Faryalı’yı kurtarmak için harekete geçmişlerdir. Uzay, doğum günü partisi bahanesiyle dost düşman herkesi evinde toplar. Kuzey Işıkları’nın, Aslı ile ilgili önemli planları vardır.

BODRUM MASALI 20. BÖLÜM FRAGMANI

Bodrum Masalı 20. bölüm fragmanı yayında! Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor. Yıldız'ın kendisinden bebeğini sakladığını öğrenen Faryalı, onu affedebilecek mi? Bodrum Masalı yeni bölümüyle 23 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!