Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında ve nereli Masumlar Apartmanının Hanı Birkan Sokullu ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2020 21:26

Birkan Sokullu kimdir? Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara gelen Birkan Sokullu dizinin yeni bölümüyle beraber gündeme geldi. Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine can veren Birkan Sokullu "Küçük Kadınlar" dizisindeki Ayaz karakteri ile televizyon kariyerinde çıkış yakaladı. Birkan Sokullu, Hayat Şarkısı, Yaşamayanlar, Yüz Yüze gibi dizilerde rol aldı. İşte, Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'nun hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara geri dönüyor. En son Bir Aile Hikayesi dizisinde Berk karakterini canlandıran ünlü isim, Masumlar Apartmanı’nda Han karakterine hayat verecek. Peki Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında? İşte 1985 yılında dünyaya gelen Sokullu ve canlandıracağı karakter ile ilgili bilgiler

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine Birkan Sokullu hayat veriyor. Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Başarılı oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır.

MASUMLAR APARTMANI HAN KİMDİR?

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

Haberin Devamı

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu.

Birkan Sokullu kimdir, kaç yaşında ve nereli Masumlar Apartmanının Hanı Birkan Sokullu ile ilgili bilgiler

13 Temmuz 2012' de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.

Haberin Devamı

2017 yılında Yüz Yüze dizisinde, 2018 yılında Yaşamayanlar dizisinde, 2019 yılında da Bir Aile Hikayesinde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!