Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'nin gençliğini canlandıran Sadri Alışık kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovada Fekelinin gençliğini canlandıran Sadri Alışık kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 17:02

Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Fekeli' karakterinin gençliğini canlandıran Sadri Alışık'ın kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Aynı zamanda Yeşilçam'ın efsane isimlerinden dedesi Sadri Alışık'la aynı ismi taşıyan genç oyuncunun özel hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'nin gençliğini canlandıran Sadri Alışık kimdir?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, oğlu Sadri Alışık ile aynı projede yer alacak. Dedesinin adını taşıyan Sadri Alışık, babasına olan benzerliğiyle dikkat çekerken, güçlü oyunculuğu ile de herkesi şaşırtacak. İşte, genç oyuncu Sadri Alışık'a dair detaylar...

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Sadri Alışık'ın torunu, Kerem Alışık ve Sibel Turnagöl oğlu Sadri Alışık, 28 Mart 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu.

Liseyi Nişantaşı Işık Lisesinde okudu. Ardından Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslarası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 6 ay Universidade Catolica de Lisboa Üniversitesinde Sanat Yönetimi programına dahil oldu. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesinde Sinema-Televizyon bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Yine Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk workshoplarına katıldı. New York’ta ki önemli Akademilerden Commercial Theatre Institute Euguene O’neill Workshop okulunda hem Tiyatro ve Müzikal Yapımcılığı hem de Drama eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Türkiye’de Sadri Alışık Kültür Merkezinde Temel ve İleri Oyunculuk Eğitimlerini tamamladı. Bir Şehnaz Oyun, Yolcular ve Sevgili Doktor isimli oyunların başrolünde yer aldı. 7 senedir Sadri Alışık Kültür Merkezinde hem idari kadro içinde hem teknik kadro içinde yer alıyor olup aynı zamanda oyuncu olarak da görev yapmaktadır.

Genç oyuncu 2018 yılında, kısa sürede yayından kaldırılan "Keşke Hiç Büyümeseydik" adlı dizide rol aldı. Alışık son olarak, "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde "Fekeli" karakterinin gençliğini canlandırdı. Alışık böylece ilk kez babasıyla aynı seti paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!