Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor, neden bitiyor? Bir Zamanlar Çukurova final bölümü tarihi

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor, neden bitiyor Bir Zamanlar Çukurova final bölümü tarihi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 11:31

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve her hafta Perşembe akşamları yayınlanan dizinin bu akşam 141. bölümü izleyici karşısına çıkacak. Peki, Bir Zamanlar Çukurova bu akşam final mi yapıyor?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Uğur Güneş, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Kerem Alışık gibi ünlü isimlerin kadrosundan ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova’ya en son İbrahim Çelikkol veda etmişti. Final bölümünde İbrahim Çelikkol'un hayat verdiği Hakan'ı vuran Betül yakalanacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizi 141. bölümü ile ekranlara veda edecek.

'Bir Zamanlar Çukurova'nın final bölümünde, Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır. Hakan'ın katilinin Halep'te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim eder. Betül, Hakan Gümüşoğlu'nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor, neden bitiyor Bir Zamanlar Çukurova final bölümü tarihi

Çukurova'ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep'in düğünü için tüm imkânlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir'in intikamını almak isteyen Vahap, üzerine bağlı bombalarla konağı basar!

BAKMADAN GEÇME!