Bir Zamanlar Çukurova final bölümü izle! Bir Zamanlar Çukurova 141. son bölümünde Fikret ve Zeynep evlendi!

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova final bölümü izle Bir Zamanlar Çukurova 141. son bölümünde Fikret ve Zeynep evlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 02:53

Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm izleme ekranı, son bölümün ardından yayınlandı. 4 sezon perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova final yaparak 16 Haziran tarihinde sevenlerine veda etti. Sevilen dizinin final bölümünde Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim ederken, Fikret ve Zeynep'in düğünü dikkat çekti. Final anında ise dizinin gerçek karakterlerinin hayat hikayelerinin anlatılması ise Bir Zamanlar Çukurova'nın 141. bölümüne damga vurdu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova final bölümü full HD izleme ekranı ve 141. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova final bölümü izleme ekranı yayınlandı. Dört sezon ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova'nın 141. bölümünde Fikret ve Zeynep'ip düğününe gelen davetsiz misafirin bombalı saldırı girişiminde bulunması heyecan dolu anlara neden oldu. İstanbul'da başlayıp Çukurova'da son bulan Züleyha'nın gerçek hayat hikayesinin anlatıldığı final anında, diğer karakterlerin de yaşam öyküleri ekranlara damga vurdu. Bir Zamanlar Çukurova 141. son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 141. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

'Bir Zamanlar Çukurova'nın final bölümünde, Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır. Hakan'ın katilinin Halep'te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim eder. Betül, Hakan Gümüşoğlu'nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır.

Haberin Devamı

Çukurova'ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep'in düğünü için tüm imkânlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir'in intikamını almak isteyen Vahap, üzerine bağlı bombalarla konağı basar!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!