Bir Zamanlar Çukurova 77. son bölüm kesintisiz ve tam izle! Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 77. son bölüm kesintisiz ve tam izle Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2020 05:04

Bir Zamanlar Çukurova 77. son bölüm izleme linki yayınlandı. Yılmaz ve Züleyha'nın çocuklarını da alıp konağı terk ettiği Bir Zamanlar Çukurova'nın 17 Aralık tarihli 77. bölümünde, Yılmaz'ın kaza yapması damga vurdu. Oyuncu Uğur Güneş'in hayat verdiği Yılmaz karakterinin uçurumdan yuvarlanmasıyla izleyenlerin aklına Yılmaz öldü mü sorusu geldi. Tüm bu gelişmelerin ardından, gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 77. son bölüm kesintisiz ve tam izleme linki.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölümüyle 17 Aralık Perşembe akşamı Atv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde Yılmaz ve Züleyha'nın üç çocuklarını da alarak yeni bir hayata başlamak istemesi dikkat çekti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Demir ve Müjgan’ın olanları mektupla öğrenmesi heyecanlı anları ekranlara taşıdı. Kaza yapan Yılmaz'ın akıbetinin ise ilerleyen bölümlerde belli olması bekleniyor. Ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha’nın mevlüt şerbetine eklediği uyku ilacı etkisini gösterip herkes yorgunluktan zannettiği derin bir uykuya dalmıştır. Yılmaz ve Züleyha, onların kaderinin bir parçası olan 3 çocuğu da alıp, ellerinden alınan mutluluğa doğru yola çıkarlar!

Haberin Devamı

Bu kaçışta, küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken, Leyla babasından, Kerem Ali ise annesinden ayrılmıştır. Ancak, Züleyha ve Yılmaz, Demir ve Müjgan’ın yaptıkları onca şeyden sonra çocuklarından bir süre ayrı kalmalarına karar vermiştir. Herkes bu kaçışı uyandığında birer mektupla öğrenecektir.
Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapılacaktır.

Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıkmıştır.

Çukurova, gidenlerin peşini bırakacak mı?

Öfke ve hayal kırıklığı dolu bir fırtına, yola çıkanları yakalayacak mı?

Züleyha ve Yılmaz, 3 çocukları ile başka bir ülkede, başka bir şehirde yeni bir hayata başlayabilecek mi?

Yoksa bir kaza tüm hayatları yeniden değiştirecek mi?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!