Bir Zamanlar Çukurova 140. son bölümde Çolak Ağa'nın tutuklanması şoke etti! İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 140. son bölümde Çolak Ağanın tutuklanması şoke etti İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2022 03:37

Bir Zamanlar Çukurova 140. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın 9 Haziran tarihli son bölümünde Hakan'ın ölümünün ardından Betül'ün yakalanması dikkat çekerken Lütfiye'ye suikast girişimi heyecan dolu anlara neden oldu. Olayla ilgili olan Çolak Ağa'nın tutuklandığı Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Fikret'in evlilik kararı alması ekranlara damga vurdu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 140. son bölüm full HD izleme ekranı.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında sevenleri ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Züleyha'nın Hakan'dan kalan mirası fakirlere ve Mehmetçik Vakfı'na bağışlaması dikkat çekti. Dizinin final anında Fikret'in Zeynep'e evlenme teklifi etmesi çarpıcı gelişmelerden oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 140. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan'ın ölümünün ardından aşkını kalbine gömen Züleyha, Betül'ün yakalanması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için harekete geçer. Şermin cinayetin ardından bir çıkış yolu ararken, Abdülkadir ve Vahap saklanmaya çalışan Betül'ü alıkoyar. Abdülkadir sınırı geçebilmek için Betül'ü kullanmaya karar verir.

Züleyha, Hakan'dan kalan mirası fakir halka dağıtacağını açıkladığında Çukurova halkı sevince boğulur. Hakan'ın Çukurova dışındaki tüm serveti de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır. Lütfiye'nin otomobiline kurulan tuzağın arkasında olduğu anlaşılan Çolak Ağa'nın tutuklanması ise ortalığı karıştıracaktır.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!