Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm fragmanında ölüm sessizliği yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm fragmanında ölüm sessizliği yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 18:18

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan 14. bölüm fragmanıyla izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli'den tamamen kurtulmak için Çukurova'yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Çukurova'da ölüm sessizliği!

10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. Demir'in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Büyük yüzleşme!

Haberin Devamı

Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova'nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

BAKMADAN GEÇME!