Bir Zamanlar Çukurova 138. son bölümde Betül'den Züleyha'ya ölümcül tuzak! İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 138. son bölümde Betülden Züleyhaya ölümcül tuzak İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 03:56

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleme ekranı 138. bölümün ardından yayınlandı. Her perşembe akşamı seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın 26 Mayıs tarihli son bölümünde, Ali Rıza'nın anlattıkları Abdülkadir'in tutuklanmasına neden olurken, Hakan'ın Abdülkadir'i hapisten çıkarmaya çalışması dikkat çekti. Dizinin final anında ise büyük tuzağa düşen Züleyha'ya Betül'ün silah çekmesi ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm full HD izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova'nın perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde Vahap'ın da baskısı ile Hakan'ın Abdülkadir'i hapisten çıkarması Züleyha'yı şüphelendirdi. Züleyha'ya silah çeken Betül'ün tetiği çekip çekmeyeceği haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Bir Zamanlar Çukurova 138. son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 138. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan'la vedalaşan Abdülkadir, Çukurova'dan ayrılmaya hazırlanırken polis baskınıyla ele geçirilir. Amcasının katilinin yakalanması Fikret'i hayli memnun ederken, Ali Rıza'nın anlattıkları Abdülkadir'in tutuklanmasına neden olur. Haberi alan Vahap küplere binerek Hakan'dan hesap sorar.

Haberin Devamı

Hakan bir yandan suçlunun yakalanmasından memnun gibi görünürken, diğer yandan Vahap'ın da baskısı ile Abdülkadir'i hapisten çıkarmanın yollarını aramaya başlar. Hakan'ın bu tavırları Züleyha'nın şüphelerini artıracaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!