Bir Zamanlar Çukurova 137. son bölümde Hakan ve Abdülkadir'den şoke eden cinayet! İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 137. son bölümde Hakan ve Abdülkadirden şoke eden cinayet İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 04:04

Bir Zamanlar Çukurova 137. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Her perşembe ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 19 Mayıs tarihli son bölümünde Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan'ın şoke eden cinayete bulaşırken, Züleyha'nın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması merak uyandırdı. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler Bir Zamanlar Çukurova 137. bölümü internetten izlemenin yollarını aramaya başladılar. İşte, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full HD izleme ekranı ve 137. son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümünde Hakan'ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha'nın ortadan kaybolduğu bölümde, Hakan'ın Abdülkadir'le beraber Hamran'ı öldürmesi haftaya damga vurdu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 137. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran'ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir. Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder. Hakan'ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur.

Haberin Devamı

Hakan bir yandan Hamran'ın yerini bulmaya çalışırken, Züleyha'nın ortadan kaybolması ile büyük bir şok yaşar. Züleyha, nihayet Fikret'i arayıp yerini açıkladığında Fikret onun büyük bir tehlike içinde olduğunu söyleyip söylememek arasında kalır. Bu sırada Haminne'nin de kaybolması konağı karıştırır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!