Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede çekiliyor? ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı merak konusu oldu

Güncelleme Tarihi:

Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede çekiliyor ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı merak konusu oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 13:43

Bir Küçük Gün Işığı dizisi çekim yerleri araştırılıyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı pazartesi akşamları ekrana gelecek. Yapımını NGM'nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin oyuncuları arasında Seray Kaya ve Berk Oktay da bulunuyor. Peki, Bir Küçük Gün Işığı dizisi nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı'nın paylaştığı Küçük Gün Işığı dizisinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme alırken, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstleniyor. İşte dizinin çekim yerleri

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi çekimleri İstanbul ve İtalya’da gerçekleştiriliyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ KONUSU

Dizi, yılladır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in (Seray Kaya) talihsiz bir olay sonucu gerçeklerle yüzleşip hayata yeniden başlamasını ve umudunun gün ışığına çıkma yolculuğunu anlatıyor. Bu zorlu yolculukta yolu varlıklı iş adamı Fırat (Berk Oktay) ile kesişmesi ise her şeyin daha da karmaşık bir hale getirecektir.

Haberin Devamı

Elif, Hakan'a çok âşıktır. Evliliklerinin tek eksiği bir çocuktur. Elif evlatlık alma prosedürüne başlamayı düşündüğü sırada Hakan'ın kaza yaptığını öğrenir. Ve hayatı geri döndürülemez bir şekilde değişmeye başlar. Fırat ise yıllardır kayıp olan kardeşi Dila'nın izini bulur ve onu eve geri getirir. Fırat, kuralcı ve baskıcı olan annesi Ümran'la, asi ve uçarı kardeşi Dila'nın arasında kalır.

Elif'in hayatı tepetaklak olurken Fırat, kaderin kendi için ördüğü ağdan habersizdir. Elif ve Fırat'ın yolu bir daha hiç ayrılmayacak şekilde kesişir.Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile "Bir Küçük Gün Işığı" Pazartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…

BAKMADAN GEÇME!