Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Benim Adım Melek dizisinin konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda kimler var İşte Benim Adım Melek dizisinin konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2019 13:54

Benim Adım Melek dizisi birinci bölümü ile çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor. TRT1 ekranlarında başlayan dizide, çocukları ile beraber Berlin’de yaşana Melek'İn aldığı bir telefon sonrası hayatında yaşanan değişimler ele alınıyor. Dizinin başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi paylaşıyor.Benim Adım Melek konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine topluyor. Peki, Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Benim Adım Melek dizisinin konusu ve oyuncuları.

Haberin Devamı

TRT1'in yeni dizisi Benim Adım Melek, 25 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu Benim Adım Melek, etkileyici hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Benim Adım Melek'in oyuncuları kimler?

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler paylaşıyor. Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı "Benim Adım Melek" çarşamba günleri ekranlara gelecek.

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukları için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu konu alan "Melek"in ilk bölümü şöyle;

Haberin Devamı

Yıllar önce ailesinden koparak Berlin’de yaşamaya başlayan Melek evli ve üç çocuk annesidir. Bir sabah aldığı kötü haberle bütün dünyası alt üst olur. Bir yandan çocuklarını bir yandan evliliğini düşünerek zor bir kararın eşiğine gelir. Bütün acısına rağmen çocuklarına bir gelecek vermek için yeniden ayağa kalkar. Umutla çıktığı yolculukta geçmişin acısıyla yüzleşirken, yeni hayatında onu daha büyük sorunlar beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!