Balkan Ninnisi ne zaman başlayacak? İşte TRT'nin yeni dizisi hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi ne zaman başlayacak İşte TRTnin yeni dizisi hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 23:58

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer alacağı yeni dizi Balkan Ninnisi için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayın hayatına start verecek dizinin ilk bölüm tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu gibi detayları merak ediliyor. Peki, Balkan Ninnisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Balkan Ninnisi dizisinin ne zaman başlayacağının yanı sıra diğer detayları da sorgulanıyor. İşte, TRT'nin yeni dizi hakkında bilgiler...

BALKAN NİNNİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizi yaz sezonunda TRT 1'de ekranlara gelecek. Dizinin ne zaman başlayacağı net olarak bilinmiyor ama yakında ekranlara gelmesi bekleniyor.

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI

Balkan Ninnisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban gibi isimler yer alıyor.

DİZİNİN GENEL KONUSU

Farklı milletlere mensup iki gencin sevdaları için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizide yolları keşisen iki ailenin ve birbirilerini çok seven iki gencin yaşamlarından kesitler ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!